снимка pixabayСериозни ще са ограниченията в Италия за предстоящите празници. Ето

...
снимка pixabayСериозни ще са ограниченията в Италия за предстоящите празници. Ето
Коментари Харесай

Строги мерки в Италия за празниците

снимка pixabay

Сериозни ще са рестриктивните мерки в Италия за идните празници. Ето какво ще се промени:

Италия ще бъде сложена под национална карантина през огромна част от коледния и новогодишния празничен интервал, сподели министър-председателят Джузепе Конте, представен от Ройтерс.

Съобщението беше направено в миг, когато държавното управление се стреми да предотврати ново нарастване на случаите на ковид.

През последните дни в ръководещата коалиция имаше разногласия сред поддръжниците на цялостно затваряне и последователите на по-ограничени ограничения.

Съгласно новите правила магазините, които не са от първостепенно значение, ще бъдат затворени сред 24 и 27 декември, сред 31 декември и 3 януари и на 5 и 6 януари. В тези дни италианците ще могат да пътуват само за работа, по здравословни аргументи или в изключителни случаи.

На магазините ще бъде разрешено да отворят сред 28 и 30 декември и на 4 януари, а хората ще могат да излизат от домовете си в тези дни.

През целия празничен интервал обаче питейните заведения и заведенията за хранене ще останат затворени, добавя Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР